Aru Cleaning


Heilig-Hartplein 9 9040 Sint-Amandsberg
0488 223 745 Klik om te bellen

Over Aru Cleaning

Waarom is Aru Cleaning de beste keuze voor jou?

Bent u op zoek naar een deskundige, stipte schoonmaakpartner? Kiest u graag voor de frisse daadkracht van een gemotiveerd team? En dat liefst ook aan bijzonder schone voorwaarden? Maak dan snel kennis met Aru Cleaning! Dit jonge schoonmaakbedrijf heeft zijn uitvalsbasis in Gent en is actief in heel België. Van eenmalige grote schoonmaak tot frequent gebouwenonderhoud: onze medewerkers hebben stuk voor stuk relevante ervaring op zak in de schoonmaaksector en dragen klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Zo bent u er elke keer opnieuw zeker van dat elke opdracht met de meeste zorg en precisie wordt uitgevoerd.

Wat kan Aru Cleaning je bieden?

Kantoorruimtes – Poets uw bedrijfsimago op.

Van nette kantoorruimte tot clean desk policy: een opgeruimde werkplek verhoogt de productiviteit, vermindert stress bij werknemers én geeft uw bedrijf steevast een brandschoon imago. Onze professionele schoonmakers zorgen dagelijks, wekelijks of periodiek voor een punctuele service, precies op maat van uw wensen. Zo kunnen uw medewerkers en klanten elke dag opnieuw met een frisse kijk aan de slag.

Hotels – Bezorg uw gasten een vlekkeloos verblijf.

Een kraaknet hotel, een vriendelijke ontvangst en een comfortabel bed: veel meer verlangen uw gasten niet wanneer ze een kamer boeken. Maar ook niet minder. Want niets is schadelijker voor uw imago dan een negatieve klantenbeleving. Daarom willen wij uw gasten een zo prettig en hygiënisch mogelijk verblijf bezorgen. De ervaren schoonmakers van Aru Cleaning halen echt alles uit de kast om uw hotel die piekfijne look & feel te geven.

Nieuwbouw en renovatie – Ga voor kant-en-instapklaar!

Binnenkort is het zover: u(w) (klant) kan eindelijk intrek nemen in de (ver)nieuw(de) woning of zaak. Tijd voor de finishing touch! Van sorteren van bouwafval, over verwijderen van cementsluiers en siliconenresten, tot het stof- en vuilvrij maken van muren en ramen... Het Aru Cleaning team doet er alles aan om een vlotte oplevering mogelijk te maken. Zowel tijdens de langverwachte eindfase als tussentijds. Want een propere werf werkt beter, verhoogt de veiligheid en optimaliseert het overzicht.

Sanitair – Geef ook het kleinste kamertje de grootste aandacht.

Sanitaire voorzieningen in winkels en bedrijven worden dagelijks erg intensief gebruikt. Zowel uw medewerkers als door uw klanten. Het spreekt voor zich dat hygiëne en frisheid ook hier van het grootste belang zijn. Onze schoonmakers gaan daarom grondig te werk. Dankzij onze innovatieve dieptereinigingstechnieken en desinfecterende stoombehandelingen, hoeven wij geen huidonvriendelijke of agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken.

Rustoorden – Gun uw bewoners een schone oude dag.

Zorgbehoevend worden verandert het leven van uw bewoners. Hun prioriteiten liggen plots niet langer bij het onderhouden van de tuin en het regelen van lopende zaken, maar bij het op krachten komen en krijgen van de juiste zorg, in een warme, schone nieuwe thuis. Ons strikt geselecteerde schoonmaakteam waarborgt de privacy van uw bewoners en een deskundige schoonmaak van individuele kamers, gemeenschappelijke leefruimtes, cafetaria, gangen en sanitair.

Showrooms en winkels – Schenk uw klanten de beste shopervaring.

Echte schoonheid mag dan wel vanbinnen zitten, de look & feel van uw winkel en uw producten zijn goud waard. Dat hoeven we een professional als u vast niet uit te leggen. Onze ervaren Aru Cleaning crew zorgt er elke keer opnieuw voor dat uw winkelpand en/of showroom uitblinkt in netheid: van de etalage en het winkelrek, tot het tapijt en de toonbank. En dit precies wanneer en frequent als u het wilt. Zo komen u uw producten en/of diensten binnenkort nog beter tot hun recht!

Parkings – Zorgeloos parkeren?

Da’s proper! Met behulp van hogedrukreiniging, deskundig schuurmateriaal of andere moderne apparatuur verwijderen onze schoonmakers alle bandensporen, olievlekken en ander vuil, tot het herschilderen van de parkeerlijnen toe. Uw parking oogt zo niet alleen mooier, maar ook veiliger!

Gebouwen – Schoonmaken op het hoogste niveau.

Kiest u graag voor een grondige totaalaanpak? Dan neemt het professionele team van Aru Cleaning met plezier uw volledige gebouw onder handen. Van gevelonderhoud tot glasbewassing en schoonmaak van trappenhallen. Wij garanderen u een kraaknet resultaat, zowel vanbinnen als vanbuiten.

Gemeenschappelijke delen – Alles proper, iedereen content.

Wanneer u de schoonmaak van gemeenschappelijke delen uit handen geeft, bent u er zeker van dat de hallen, overlopen, trappen, liften… van uw kantoren of residenties er altijd netjes bijliggen. Zo is het er voor iedereen fijn werken en/of thuiskomen. Onze ervaren schoonmakers nemen de taak met de meeste zorg op zich!

Scholen – Investeer in een nette leer- en leefomgeving.

Een schoolgebouw wordt dag in dag uit intensief gebruikt door tientallen leerkrachten en studenten. En dat brengt heel wat heen-en-weerstof met zich mee. Daarom zorgt Aru Cleaning op uw aanvraag voor een perfecte, gezonde leer- en leefomgeving in uw kinderdagverblijf, basis- of middelbare school, hogeschool of universiteit.

Vloeronderhoud – Laat uw vloeren grondig aanpakken!

Van boetiek, tot magazijn en fabriekshal: Aru Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van grote en kleine vloeroppervlakken, zowel binnen als buiten. En dit steeds op basis van een degelijk onderhoudsplan met oog voor optimale verzorging. Want een nette uitstraling geeft de juiste glans aan uw werkvloer!

Aru Cleaning in het kort

Reiniging bij

Evenementen
Gebouwen (algemeen)
Kantoren

Reiniging van

Horeca
Huishoudelijk
Lucht/stank/geur
Meubelen
Parket
Plafonds en wanden
Tapijtreiniging
Toiletten
Vloeren
Waterschade

Onze locatie

Logo Aru Cleaning

Aru Cleaning

Aru Cleaning


Heilig-Hartplein 9 9040 Sint-Amandsberg
0488 223 745 Klik om te bellen