Cleanlab


Sijsjesstraat 1 2800 Mechelen
0497 10 24 64 Klik om te bellen

Gratis Offerte
Tevredenheidsgarantie
Nummer 1 In België

Over Cleanlab

Wij zijn de landelijke expert op het gebied van meubelreiniging,zetelreiniging & tapijtreiniging.

Cleanlab reinigt alle soorten textiel & leren oppervlakken. Door heel duidelijk voor deze expertise te kiezen, kunnen we u de beste kwaliteit bieden. Daarnaast streven we ernaar om professionele meubelreinigingsdiensten van hoge kwaliteit te bieden tegen een betaalbare prijs. Dankzij onze reinigingstechnieken, apparatuur en expertise kan de reiniging snel thuis of in uw faciliteit worden gedaan.

Door gebruik te maken van de diensten van Cleanlab, kiest u voor professionele, gespecialiseerde en hoogwaardige meubelreiniging.

Wij werken alleen met ons eigen hoogopgeleide personeel. Zo kunnen wij u blijven voorzien van de beste kwaliteit!

Laat uw tapijt weer stralen met onze professionele tapijtreinigingsservice!


Heeft uw tapijt zijn oorspronkelijke kleur en zachtheid verloren door dagelijks gebruik en vuilophoping? Geen zorgen! Bij Cleanlab zijn we gespecialiseerd in het herstellen van de schoonheid van uw tapijt.


Onze ervaren en deskundige teamleden maken gebruik van geavanceerde reinigingstechnieken en hoogwaardige apparatuur om diep in de vezels van uw tapijt door te dringen en hardnekkig vuil, vlekken en allergenen te verwijderen. Of het nu gaat om een kleine vlek of een grondige reiniging van uw hele tapijt, wij staan voor u klaar.


Waarom kiezen voor Cleanlab?


1. Professionele reiniging: Onze getrainde professionals zorgen ervoor dat uw tapijt grondig wordt gereinigd en er weer als nieuw uitziet.


2. Veiligheid en milieuvriendelijkheid: Wij maken gebruik van veilige en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die uw tapijt niet beschadigen en veilig zijn voor uw gezin en huisdieren.


3. Snelle service: Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom zorgen wij voor een snelle en efficiënte service, zodat u snel weer kunt genieten van een schoon tapijt.


4. Betaalbaarheid: Onze tapijtreinigingsservice biedt uitstekende resultaten tegen een betaalbare prijs. Geen verborgen kosten, alleen transparante tarieven.


5. Tevredenheidsgarantie: Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Als u niet tevreden bent met het resultaat, zullen wij er alles aan doen om het naar uw wens aan te passen.

Wacht niet langer en geef uw tapijt de aandacht die het verdient! Neem vandaag nog contact met ons op! Op het tel nr:

+32 497 102 464 of bezoek onze website www.cleanlabservice.com voor meer informatie en om een afspraak te maken.


Laat ons uw tapijt weer tot leven brengen!


www.cleanlabservice.com

+32497102464

Cleanlab@outlook.be


#meubelreiniging #tapijtreiniging #zetelreiniging #dieptereiniging #cleanlabbelgie #cleanlab #matrasreniging #stoelreiniging #voertuigreiniging #textielreiniging #bekledingreinigen #cleanlab #cleanlabservice #textielreiniging #lederreiniging

De Meubelreiniging Expert Van België

Foto's

Tapijtreiniging

Cleanlab in het kort

Reiniging bij

B2b
Bedrijven
Bioscopen
En meer...
Evenementen
Gebouwen (algemeen)
Hotels
Kantoren
Particulieren
Theaters
Voertuig bedrijven

Reiniging van

Auto’s
Boten
Horeca
Huishoudelijk
Industriele Reiniging
Meubelen
Tapijtreiniging

Onze locatie

Cleanlab


Sijsjesstraat 1 2800 Mechelen
0497 10 24 64 Klik om te bellen